Az ingyenes szállítási költségek több mint 120 $
Kezdőlap >  Lemondási irányelvek

Lemondási irányelvek

Megértjük, hogy egy ilyen online rendezvény megrendelése nagyon óvatos döntést kell hoznia. Ennek szem előtt tartásával létrehozzuk a lemondási szabályzatot az ügyfelek jogainak védelme érdekében. Nagyon fontos azonban észrevenni, hogy minden ruhánk, mind a standard méret, mind az egyéni méretek megrendelésre készülnek. Ez azt jelenti, hogy a ruhákat nem lehet második alkalommal értékesíteni, és az anyagokat nem lehet újra felhasználni, amint visszaérnek. A jó hír az, hogy még mindig lehetősége van arra, hogy megszüntesse a rendelését, ha a fizetés megerősítése után megváltoztatja a véleményét. Kérjük, olvassa el az alábbi lemondási irányelveinket.

A megrendelés lemondása a fizetést követő 24 órán belül teljes visszatérítés esetén történik.

A fizetés kézhezvételétől számított 24-72 óráig törölt megrendelések részleges visszatérítésre jogosultak, amely a teljes szállítási költségből és a termékvásárlási ár 50% -ából áll.

A rendelések több mint 72 órával törlik a kifizetés kézhezvételét követő részleges visszafizetésről, amely a teljes szállítási költségből áll Br>> Miután megrendelését elküldtük, az már nem törölhető.

Ha meg akarja szakítani a rendelését, kérjük, jelentkezzen be a Saját rendelésekhez a folytatáshoz.

Megjegyzés: Ha kapott egy e-mail címet "A megrendelés feldolgozása" címen, a befizetés megerősítést nyert.

hungarian
adidas cipő,adidas superstar slip on,adidas ultra boost x,adidas futócipő